ARMONIA MALL Satu Mare, Romania

Previous project Next project

The concept of Armonia Mall reflects the relationship between spaces, light, and people whitin this new shopping area in the area.

The use of materials for Armonia Mall reflects the desire for color hormony. Therefore, the walls and ceiling decorated in white and pastel shades come in contrast with the dark wooden benches that encourage the shoppers to rest and linger.

Reconstituted stone in silver, grey and red hues has been used for flooring. This choice of floor unifies the space, providing a background on which colors can coexist.

The lighting system with indirect red colored lights, white warm spotlights on corridors and decorative sky-lights in different shapes help to enhance the brightness of the mall.

The food-court in oval shape, developed on almost 700 sqm, will come with a wide selection of food choices, where the costumers can meet, relax and enjoy the offers of the restaurants.

A philosophy of transparency, lightness and commercial stimulation underlines every design element 

Type Interior Architecture & Design
Function Shopping Center, Retail, Mixed-Use
Scale 50 000 sqm
Status Ongoing
Location Satu Mare, Romania
Year 2008 -